FORDEL
Det er flere fordeler med å eie sitt eget regnskapsprogram. For det første, er det veldig enkelt å selv kunne fakturere og følge opp kunder.  Straks man er ferdig med en ordre, har levert varene, eller utført et arbeide, kan man opprette  faktura og fortløpende få inn penger til firmaet.
Videre kan man følge med i utviklingen vedr salg, vareforbruk, resultat og kapital. Hvor mye man ønsker å gjøre selv, er opp til hver enkelt, og avtales i hvert enkelt tilfelle. Om ønskelig kan vi utføre hele regnskapet fra A til Å.
LITT OM LØSNINGENE
For små firma, med få ansatte og relativt enkle forhold, vil nok Fiken eller Visma eAccounting være et naturlig valg. Dette er enkle program å bl.a. selv fakturere i. Bilag og annet regnskapsmateriell lastes enkelt opp i programmet, ved hjelp av bilde av bilag fra app, og i pdf-format fra mail eller scanning. Dette er rimelige program, hvor man kan utvide med tilleggsmoduler for en billig penge. Spesielt er Fiken et bra program om dere driver med netthandel, eller har behov for kasseløsning. Deres integresjon med Izettle bankterminal- og kasseløsning, er veldig god.
Har dere et litt mere kompleks behov, hvor bl.a prosjektstyring, reiseregningsfunksjon og rapportering er viktig, vil vi anbefale at dere vurderer Tripletex eller Power Office. Også i disse programmene lastes bilag opp fra app, mail eller scanning. Dette er gode norskutviklede program, med mer avanserte muligheter, men fremdeles enkle i bruk, og med intuitive menyer. Disse programmene kan bygges på, og har etter hvert fått flere integrasjoner som bidrar til å lette hverdagen for brukerne. Her er mulighetene mange, og vi anbefaler at dere leser om disse, ved å klikke på linken for programmet.
Om det skulle være ønskelig å benytte oss som regnskapsførere, uten at dere vil eie deres eget program, har vi god løsning også for det. Vi har tilgang til Visma Business – kanskje markedets beste regnskapsprogram, med et vel av muligheter. Da mottar vi bilagene dine for manuell bokføring, og på tradisjonelt vis vil dere få tilsendt regnskapsrapporter månedlig eller terminvis.

Fortsatt ikke bestemt deg? Ta kontakt for en hyggelig prat, så kan vi gi våre anbefalinger når vi vet hva du trenger.
Vi snakkes.

Her er våre priser:
For bokføring, lønn, fakturering, avstemminger m.m. er vår timepris kun kr. 620,- eks.mva pr. time.
For årsoppgjør og ligning er prisen kr. 695,- eks mva pr. time.